MEET THE TEAM

CASPER RØES

Super GT Racing Driver

Bor i Odense, Fyn

Motor: Nissan V6

Hestekræfter: 330hk

Fabrikstunet: Oreca

Topfart på baner i Danmark: 210 km/t

Glasfiberskal: BMW M3

Rørramme: Frankrig

CASPER RØES

Super GT Racing Driver
ANNE GREVE

Anne har det overordnet ansvar for at koordinere alt PR arbejde i teamet. Anne står for alle degrafiske opgaver så som administrering og design af Caspers hjemmeside og Instagram Account. Desuden hjlæper Anne med alle events i teamet, ligefra Netværksmøder til VIP events til Caspers løb.

Anne er 29 og bor i Odense.

ANNE GREVE

PR Manager
JENNY RØES

Jenny har det overordnede ansvar for alle administrative opgaver. Sammen med Niels styrer og planlægning de økonomien. Jenny har desuden styr på billetsalget til alle Caspers løb og er den der sørger for at teamet får fantastisk mad og forplejning når løbs weekenderne løber af stablen. 

Jenny og Niels bor i Bellinge ved Odense.

JENNY RØES

Office & Administration
ALLAN KJØLHEDE

Som chefmekaniker er det Allan, der har det overordnede ansvar for, at bilen er sat korrekt op, hver gang den forlader teltet. Allan leder og fordeler arbejdet på bilen, og sørger for at Caspers og Christians ønsker til setuppet bliver ført ud i livet. Allan bor udenfor Skive med Kathirne sammen med deres 3 børn.

ALLAN KJØLHEDE

Chief Mechanic
NIELS RØES

Som teamchef er det Niels, der tager de store og afgørende beslutninger. Sammen med Jenny styrer han planlægning og økonomi og udstikker retningen for teamet. Niels sørger for, at bemandingen er på plads, og at hvert enkelt medlem af teamet til hver en tid har de rette værktøjer til at kunne yde deres bedste. Niels og Jenny bor i Bellinge ved Odense.

NIELS RØES

Team Chef
JENS HVAS

Jens spiller en vigtig rolle ift. de sportslige aspekter i Caspers karriere. Med ansvaret for at opsøge og afdække fremtidige karrieremuligheder er Jens en vigtig sparringspartner for Casper, når målsætninger og ambitioner skal omsættes til realiteter. Jens spiller også en rolle ift. pleje og fastholdelse af sponsorer, og i løbsweekender fungerer han som tovholder og ”altmuligmand” i teamet. Jens er gift, har 2 børn og bor i Randers.

JENS HVAS

Sporting Manager
CHRISTIAN MARKUSSEN

Christian har det overordnede ansvar for bilens setup og for den tekniske og strategiske tilgang til hvert enkelt løb. Christian er tidligere landstræner i gokart og har selv en flot motorsportskarriere bag sig. Han byder således ind med stor indsigt på både det tekniske og det strategiske område. Christian bor på Amager sammen med hans datter.

CHRISTIAN MARKUSSEN

Race Engineer
ANDERS KNUTZEN

Anders er mekaniker og har primært ansvaret for bilens forende. Det er også Anders, der sørger for, at radiokommunikationen og bilens onboard kamera altid er funktionsdygtigt. Anders er teamets spasmager, og han er ALTID sulten. Anders er 20 år og bor i Bellinge ved Odense.

ANDERS KNUTZEN

Mechanic
HENRIK BODILSEN

Henrik er mekaniker og har primært ansvaret for bilens bagende. Det er også Henriks ansvar, at der altid er den korrekte mængde benzin på bilen, når den forlader teltet. Henrik er den stille, hårdtarbejdende type – og når Henrik har spændt noget på bilen, så ved vi, at det er spændt! Henrik er gift, har 2 børn og bor i Roslev ved Skive.

HENRIK BODILSEN

Mechanic