MEET THE TEAM

IMG_3197.jpg
CASPER RØES

Super GT Racing Driver

Bor i Odense, Fyn

Motor: Nissan V6

Hestekræfter: 330hk

Fabrikstunet: Oreca

Topfart på baner i Danmark: 210 km/t

Glasfiberskal: BMW M3

Rørramme: Frankrig

CASPER RØES

Super GT Driver
IMG_3466_edited.jpg
ANNE GREVE

Anne har det overordnet ansvar for at koordinere alt PR arbejde i teamet. Anne står for alle degrafiske opgaver så som administrering og design af Caspers hjemmeside og Instagram Account. Desuden hjlæper Anne med alle events i teamet, ligefra Netværksmøder til VIP events til Caspers løb.

Anne er 30 og bor i Odense.

ANNE GREVE

PR Manager
IMG_3123_edited.jpg
ALLAN KJØLHEDE

Som chefmekaniker er det Allan, der har det overordnede ansvar for, at bilen er sat korrekt op, hver gang den forlader teltet. Allan leder og fordeler arbejdet på bilen, og sørger for at Caspers og Christians ønsker til setuppet bliver ført ud i livet. Allan bor udenfor Skive med Kathirne sammen med deres 3 børn.

ALLAN KJØLHEDE

Chief Mechanic
IMG_3112.jpg
ANTON NIELSEN

ANTON NIELSEN

Mechanic
KIM MATHISEN

Race Engineer

-

KIM MATHISEN

Race Engineer
IMG_3144_edited.jpg
JENS HVAS

Jens spiller en vigtig rolle ift. de sportslige aspekter i Caspers karriere. Med ansvaret for at opsøge og afdække fremtidige karrieremuligheder er Jens en vigtig sparringspartner for Casper, når målsætninger og ambitioner skal omsættes til realiteter. Jens spiller også en rolle ift. pleje og fastholdelse af sponsorer, og i løbsweekender fungerer han som tovholder og ”altmuligmand” i teamet. Jens er gift, har 2 børn og bor i Randers.

JENS HVAS

Sporting Manager
IMG_3109.jpg
ANDERS KNUTZEN

Anders er mekaniker og har primært ansvaret for bilens forende. Det er også Anders, der sørger for, at radiokommunikationen og bilens onboard kamera altid er funktionsdygtigt. Anders er teamets spasmager, og han er ALTID sulten. Anders er 22 år og bor i Odense.

ANDERS KNUTZEN

Mechanic
IMG_4001.jpg
PÅL KNUTZEN

PÅL KNUTZEN

Mechanic