BIOGRAPHY

Navn: 

Fødselsdato: 

Bopæl: 

Nationalitet:

Serie: 

Casper Røes Andersen

7. juni 2000

Odense, Danmark

Dansk

OK Oktan 100 Super GT Danmark

Mit navn er Casper Røes Andersen.

Jeg er 20 år gammel og kommer fra Odense, Danmark.

 

Jeg har konkurreret i adskillige karting mesterskaber siden starten på min karting karriere tilbage i 2009, og jeg har været frontrunner i alt, hvad jeg har deltaget i lige fra mit første løb, både på dansk grund og i udlandet.

 

I de første 4 år i karting kørte jeg Cadett Mini/Junior serierne i Danmark, inden jeg i 2013 debuterede i KF Junior i det tyske mesterskab.

Inden sæsonen 2013 var kørt færdig, blev jeg hentet til fabriksteamet Energy Corse, og samme år blev jeg udnævnt til Team Danmark Atlet og optaget i deres eliteprogram.

 

I 2014 blev jeg hentet til verdens vel nok bedste gokart team, Ricky Flynn Motorsport, hvor jeg som rookie deltog i World Series Karting og verdensmesterskabet. VM var sæsonens højdepunkt med en 2. plads i tidtagningen og en 7. plads i finalen. Selvom jeg på daværende tidspunkt kun var 14 år, valgte jeg at rykke op i senior klassen KF, hvor jeg skød sæsonen i gang med 2 podieplaceringer ved WSK Champions Cup på den legendariske La Conca bane i det sydlige Italien.

2016 debuterede jeg i bilsport. Jeg kørte en fuld sæson i det franske Formel 4 mesterskab, hvor det blev til to 2. pladser; både på den legendariske Le Mans bane og på Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

 

THE GOAL

Mine ambitioner handler naturligvis først og fremmest om at vinde mesterskaber og bevise mine evner, uanset hvilken bil og hvilke mesterskaber, jeg måtte deltage i. På den lidt større klinge er det mit erklærede mål at skabe en professionel karriere for mig selv; at komme til at leve af min sport. 

THE GOAL

Motorsport har været min helt store passion, siden jeg var 7 år gammel, og jeg ser det som et stort mål at gøre min passion til min levevej. Jeg går benhårdt efter at blive fabrikskører for en af de etablerede producenter og være med til at skrive motorsportshistorie

I 2017 deltog jeg i de 4 første afdelinger af det franske Formel 4 mesterskab, hvor det bedste resultat blev en 5. plads på den snævre og krævende bybane i Pau.

Efter dette deltog i de sidste 3 afdelinger af Danish Supertourisme mesterskabet, og her tog jeg 3. pladsen i AM-klassen ved det prestigefyldte Night Race på Padborg Park.

 

I 2018 kørte jeg en fuld sæson i Danish Supertourisme for de regerende mestre fra Team Jørgen Hansen Biler. Her blev jeg en overlegen vinder af mesterskabet i AM-kategorien, med 9 sejre og 7 andenpladser i 20 løb. Sideløbende med dette testede jeg i en række forskellige europæiske klasser.

I år kører jeg igen en fuld sæson i Danish Supertourisme, som i mellemtiden har skiftet navn til Super GT Denmark. Jeg er rykket op i PRO-kategorien og har i år valgt at køre i eget team, Røes Motorsport. Igen i år er der planlagt nogle testdage i forskellige europæiske klasser, da mine ambitioner rækker langt ud over Danmarks grænser.

Mine ambitioner går på at gøre min passion til mit levebrød. Jeg ved med mig selv, at mine evner rækker til at skabe en professionel karriere på internationalt niveau, og jeg er parat til at arbejde stenhårdt for at realisere dette.

  • Facebook
  • Instagram

CAREER HIGHLIGHTS

2020

SuperGT Danmark v/ Team Røes Motorsport

        8. plads 

2019

SuperGT Danmark v/ Team Røes Motorsport

        9. plads 

NES500 mesterskab Tyskland v/ Team RN Vision STS Racing Team

        1. plads 

 

 

2018

Danish Supertourisme v/ Team Jørgen Hansen Biler

        1. plads 

2017

French FSSA Formula 4

        5. plads på gadebanen i Pau

Danish Supertourisme v/ Nordic Racing

        3. plads i Night Race (AM)

2016

French FSSA Formula 4

        2. plads på Le Mans Bugatti Circuit

        2. plads på Circuit de Barcelona-Catalunya

2015

World Series Karting - Championscup 1, nr. 3

World Series Karting - Championscup 2  nr. 3

World Series Karting - Super Masters nr.5

World Series Karting - Gold Cup nr. 6

World Cup 2015 Kval. nr. 4, finale nr. 14

BRDC F3 test - Track record on Bedford Autodrome

MSA British Formula 4 test

2014

WSK Championship nr. 12

KFJ World Cup, Kval. nr. 2, finale nr. 7

 

2013

KFJ World Series Karting debutant

Optaget som Team Danmark Atlet

 

2012

Dansk Super Kart nr. 5

DM Rotax Mini nr. 2

Nordisk Mesterskab Rotax Mini nr. 3

Pinseløbet nr. 1

 

2011

Dansk Super Kart, nr. 5

SKK Klub Mester

 

2010

Dansk Super Kart, Cadett Mini nr.3

Jysk/Fynsk Mesterskab nr. 2

SKK Klub Mester

  • Facebook
  • Instagram