• Casper Røes

BARFOED GROUP INDGÅR SPONSORAFTALE

Opdateret: 15. sep. 2021

Det er med stor glæde og stolthed, at jeg nu kan annoncere, at jeg har indgået en sponsoraftale med en af Odenses mest velkonsoliderede virksomheder, Barfoed Group.


Barfoed Group er et moderne og særdeles velrenommeret boligselskab med base i Odense. Virksomheden råder over en bred portefølje af bolig- og erhvervsejendomme med den største koncentration i og omkring Odense, hvor man gennem en tæt dialog med Odense Kommune og øvrige aktører spiller en meget aktiv rolle i udvikling og modernisering af by og byrum.

De senere år har Barfoed Group også spredt sine aktiviteter til resten af landet, hvor især

erhvervsejendomme i hovedstadsområdet har været et stort fokusområde.


Virksomheden råder over sin egen entreprenørafdeling, som sørger for, at ejendomsporteføljen løbendeudvikles og moderniseres i høj kvalitet.


Frederik Barfoed, koncerndirektør i Barfoed Group, udtaler følgende om det nyligt indgåede samarbejde:


”Bag enhver sponsoraftale ligger der naturligvis en række overvejelser af forskellig art, men i dette tilfælde var det faktisk en ganske nem beslutning. Caspers personlighed og den passion, han har for sin sport, gjorde stort indtryk på mig allerede første gang, jeg mødte ham. Der er tale om en utrolig målrettet og dedikeret ung mand, som virkelig brænder igennem, når han fortæller om sin passion og den rejse, han er i gang med, og de værdier og egenskaber gør ham samtidig til et rigtig godt match for Barfoed Group rent kommercielt.”


Barfoed Group sponsorerer i forvejen både OB og Odense Bulldogs og har generelt tradition for at støtte lokalt. Det lokale aspekt har også haft stor betydning i dette tilfælde, men der er bestemt også tale om, at mit projekt og mine ambitioner helt grundlæggende bare appellerer til nogle følelser og nogle værdier, som Frederik Barfoed og Barfoed Group gerne vil associeres med.

”At Casper er født og opvokset her i Odense er bestemt ikke uden betydning for os. Vores virksomhed er forankret i Odense, og det betyder meget for os at kunne støtte op om et lokalt talent. Caspers resultater taler for sig selv, og der er slet ingen tvivl om, at han har evnerne til at drive det vidt. Jeg håber meget, at Barfoed Group kan bidrage til Caspers fortsatte udvikling, så han får indfriet sine ambitioner om en professionel karriere. Jeg har selv en svaghed for biler og motorsport, så jeg glæder mig til at følge med i, hvad fremtiden byder på. Vi vil i hvert fald gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe ham på vej,”

slutter Frederik Barfoed.Jeg er selvsagt både stolt og taknemmelig for, at en virksomhed af Barfoed Groups kaliber vælger at sponsorere mig og mit Super GT team. I motorsport er det altafgørende med opbakning fra sponsorer, og det betyder rigtig meget for mig, at Barfoed Group tror på mig og mit projekt. Det siger meget om virksomhedens filosofi og tilgang til sponsorater, at man vælger at bakke op om et lokalt talent og på den måde udvise en stor grad af lokalpatriotisme.

Sponsoraftalen betyder, at Barfoed Groups logo fremadrettet vil være placeret midt på motorhjelmen på min Super GT racer, og jeg vil således sørge for massiv eksponering på de danske racerbaner.

Jeg glæder mig meget til at repræsentere Barfoed Group og ser frem til et godt samarbejde, som begge parter forhåbentlig får stort udbytte af.

Barfoed Group har en vision om hele tiden at turde udvikle sig og gå nye veje, og den udvikling vil jeg rigtig gerne bidrage til.